Kom ook werken bij het leukste IT-bedrijf van Noord-Holland!

“Wij willen de internationale marktleider worden met onze, door AI ondersteunde, Digital Cloud Suite waarmee kleine en middelgrote bedrijven effectiever en meer winstgevend kunnen opereren.”

Met ruim 60 enthousiaste en gepassioneerde mensen zijn wij dé reisleider binnen de digitale transformatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Om deze leidende positie te versterken zijn wij continu op zoek naar professionals die worden geïnspireerd door technologie.

Wij vinden het belangrijk dat je jouw talenten optimaal kunt inzetten, maar bieden je ook de mogelijkheden om deze verder te ontdekken en te ontwikkelen. Samen werken we aan onze toekomst.

Sfeer, beleving en het team

Bij Herke ICT Group werken we met een hecht en gemotiveerd team. We hebben een gezamenlijk doel, daarom zijn we altijd bereid elkaar te helpen. Wij rekenen erop dat onze professionals weten wat nodig is om hun werk goed te doen, daarom bieden wij flexibiliteit. We maken tijd voor gezelligheid en ontspanning, om successen te vieren of gewoon om de week met een borrel af te sluiten.

Ons team

Wie kan er beter over ons vertellen dan jouw toekomstige collega’s?

Een rondleiding
door het pand

Ons moderne pand is er volledig op ingericht om slim samen te werken. Zo bestaan onze flexibele werkplekken uit sta- en zitplaatsen, hangen in onze spreekruimtes grote presentatieschermen waar je draadloos mee kunt verbinden met je laptop en zijn er round tables voor meetings met mensen binnen én buiten kantoor. Pauzeren kan in ons ‘grand cafe’, waar je gezellig kunt samenkomen met collega’s.