Wat gebeurt er met mijn sollicitatie?

Je hebt een leuke vacature gezien en wilt graag solliciteren. Bekijk hier hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet en wat je van ons kunt verwachten.

1

Solliciteren

Stuur ons je sollicitatie via werkenbijherkeictgroup.nl. Je ontvangt per e-mail direct een bevestiging van jouw sollicitatie. Indien jouw CV en motivatie genoeg raakvlakken hebben met de vacature, worden deze voorgelegd aan de betreffende leidinggevende. Hij of zij beslist welke kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op over de status van jouw sollicitatie.

2

Het eerste gesprek

Wanneer we met jou in gesprek willen gaan nemen wij contact met je op voor een afspraak. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Ook gaan we inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die van belang zijn voor de functie. Vanzelfsprekend kun je ons vragen stellen over de functie en de organisatie. Op deze manier komen we erachter of jij degene bent die wij zoeken voor de functie, maar ook of jij jezelf in de functie en in onze organisatie ziet.

3

Het tweede gesprek

Als we een positief eerste gesprek hebben gehad, nodigen wij je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de inhoud van de functie verder besproken en zullen we dieper ingaan op jouw inhoudelijke kennis.

4

Aanbod

Als we er na twee gesprekken van overtuigd zijn dat jij de juiste kandidaat voor ons bent, doen wij je een voorstel voor een arbeidsovereenkomst en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Indien je hiermee akkoord gaat, heten wij je graag van harte welkom als nieuwe collega!

5

Jouw eerste werkdag

Welkom op je eerste werkdag. Je wordt ontvangen door onze HR-manager, en je ontvangt alles wat je nodig hebt om goed te kunnen starten. Een introductieprogramma ligt klaar, met kennismakingsgesprekken met jouw nieuwe collega’s. Klaar voor jouw vliegende start bij Herke ICT Group?

Onze sollicitatieprocedure verloopt volgens de algemene sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en organisatieontwikkeling (NVP).  Wij verwerken persoonsgegevens zoals voorgeschreven in de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).